Antero Ojanen ja Martti Kilpeläinen
Kirkkokuoro johtajanaan Martti Kilpeläinen
Matti Siekkinen ja Seppo Hietala

"Sydäntä, tunnetta ja kokemusta"

17.04.17

Kuvat: Voitto Korhonen Näin kuului talvipappimme Juhani Huovilan kiteytys Costa Blancan kirkkokuoron kevätkonsertista, joka pidettiin Torreviejan Inmaculada-kirkossa 29.3.2017. Konserttia johti Martti Kilpeläinen, Vihdin...Lisää..

Kuva: Voitto Korhonen

Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro vieraili Torreviejassa

25.03.17

Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro Espoosta vieraili Costa Blancan suomalaisessa seurakunnassa Torreviejassa 3.-6. maaliskuuta. Kuoro lauloi seurakunnan messussa Inmaculada Concepción -kirkossa lauantaina 4.3. ja antoi oman...Lisää..

Piispa Seppo Häkkinen Inmaculada Concepción -kirkossa (kuva Voitto Korhonen).

Piispallinen vierailu reformaation juhlavuoden merkeissä

22.03.17

Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen vieraili maaliskuun alussa Torreviejassa ja Costa Blancan luterilaisessa seurakunnassa. Hän piti reformaation juhlavuoteen liittyvän esitelmän ja saarnasi paastonajan ensimmäisessä...Lisää..

Kevätkirkko lauantaina 8.4 Madridissa