Suurlähettiläs Heikki Talvitie pitämässä itsenäisyyspäivän puhetta.

Itsenäisyyspäivän juhla Torreviejassa

09.12.14

Suomen 97. itsenäisyyttä juhlittiin täysin salein Torreviejassa Ennätysmäisen suuri yleisö osallistui Suomen itsenäisyyden 97. juhliin Torreviejassa 6. joulukuuta. Juhlajumalanpalveluksessa katolisessa kirkossa täydelle salille...Lisää..

Lena Heleniuksella on kerhossa kaksi omaa lasta: Anton ja Saga.

Perhekerho ja miesten juttutupa Torreviejassa

20.11.14

Costa Blancan ev.lut. seurakunta on aloittanut tänä syksynä kaksi uutta toimintapiiriä. Perhekerho kokoontuu seurakuntasalissa kanttorin puolison Lena Heleniuksen johdolla maanantaisin klo 13­-15 ja miesten juttutupa samassa...Lisää..

Alfa-kurssi aurinkorannikolla

20.11.14

Tuntuuko elämä tyhjältä? Elätkö kenties etsikkoaikaa ja tunnet kaipausta tutustua hengellisiin asioihin? Onko Rippikoulusta jo aikaa tai onko sen opetus jäänyt kaukaiseksi ja vieraaksi?Jos vastaat kyllä ylläoleviin kysymyksiin,...Lisää..

Juhani ja Riitta Huovila (oik.) kukittivat kanttori Heikki Seppäsen (vas.) ja Terttu Nivalan.

Kahvikonsertti ihastutti torreviejalaisia

18.11.14

Syksyllä Costa Blancan ev.lut. seurakunnassa aloittanut kanttori Heikki Seppänen ja Torreviejassa yli 10 vuotta talvikautensa viettänyt Terttu Nivala ihastuttivat yhteisellä kahvikonsertillaan seurakuntakodissa 17. marraskuuta....Lisää..

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja Kari Winberg (ed. oik.) ja muut neuvoston jäsenet järjestivät yhteisen lounashetken seurakunnan uusille työntekijöille perheineen.

Seurakunta valitsi uudet vastuuhenkilöt

18.11.14

Costa Blancan ev.lut. seurakunta valitsi uudet jäsenet erovuoroisten seurakuntaneuvoston jäsenten tilalle 15. marraskuuta. Samalla sääntömääräinen syyskokous hyväksyi nykyisen tilankäytön vuonna 2009 hankitussa ja remontoidussa...Lisää..

Joulubasaari ja Kauneimmat joululaulut Madridissa