Lasse Heikkilä
Lauluyhtye Pisara

Konsertti uuden seurakuntakodin hyväksi

02.10.14

Tiistaina 21.10.2014 klo 17.30 Rainer Lindeman ja Lasse Heikkilä konsertoivat Uuden seurakuntakodin hyväksi Confortel -hotellissa Fuengirolassa. Osoite on Paseo Maritimo 87. Hotelli on Rafaelin aukion...Lisää..

Palmusunnuntaina vietettiin Palma de Mallorcalla konfirmaatiomessua

15.04.14

Palman anglikaanikirkkoon oli kokoontunut runsas joukko seurakuntalaisia, joista monet olivat olleet paikalla 15 vuotta sitten, kun Sonia Susanna kastettiin. Nyt seurakunta oli rukoilemassa ja siunaamassa rippilasta...Lisää..

Madridin seurakunnan 30-vuotisjuhla 26.-27.4.

14.03.14

Sydämellisesti tervetuloa Madridin suomalaisen ev.lut. seurakunnan 30-vuotisjuhlaan 26. ja 27.4.2014 Madridin saksalaisessa kirkossa. Juhlaohjelma:- La 26.4. klo 18 Juhlakonsertti, Pyhän Martin Laulajat –lauluyhtye - Su 27.4....Lisää..

Kevään ensimmäinen vaellus Mozarabe-reitillä

26.02.14