Kevään konsertteja Teneriffalla

06.02.14

Konsertteja keväällä 2014 Puerto de la CruzissaIso kirkko Plaza Iglesia:- La 22.2. klo 20.15 Hymnos-lauluryhmäSan Francisco -kirkko San Juan 7:- Ke 26.2. klo 17 Tuija Tiitta-Ylipää laulu, Markku Ylipää urut ja piano- Pe 28.2. klo...Lisää..

Ti 4.2. klo 17 Kärki -ilta Los Bolichesin kirkossa.

01.02.14

Tutustumme Toivo Kärjen hengellisen musiikin sovituksiin ja hänen omaan tuotantoonsa. Timo Sainio kertoo Kärjen kodin hengellisestä perinnöstä. Musiikissa Aurinkorannikon kuoro, Voz Humana-kvartetti, Juhani...Lisää..

Tarja Karjalaisen ikoninäyttely on avoinna seurakuntakodilla 23.12. saakka.

Ikoninäyttely Costa Blancalla

18.12.13

Costa Blancan seurakuntakodissa avattiin 17.12. Tarja Karjalaisen Ikoninäyttely.  Näyttelyssä on 14 ikonia, mm Jeesuksen syntymäikoni ja Eulalia-ikoni Andalusiasta. Avajaisissa tekijä kertoi ikonien maalaamiseen liittyvistä...Lisää..

Joulumessu Barcelonassa 14.12

18.12.13

Perjantai-iltana 14.12. Aurinkorannikon seurakunta kutsui Barcelonan suomalaisia joulumessuun ja laulamaan kauneimpia joululauluja. Kokoonnuimme Martti Lutherin kirkkoon, jonka omistaa saksalainen luterilainen seurakunta. Tässä...Lisää..

Vapaaehtoisten myyjäisten valmistelijoiden joukko teki suuren työn seurakunnan hyväksi, iloisessa ja ahkerassa seurassa.

Aurinkorannikon joulumyyjäiset 12.12.

18.12.13

Seurakuntatalon myyjäisissä oli todellista juhlan tuntua. Väkeä oli toimitsijoiden mukaan selkeästi enemmän kuin koskaan. Myytävää oli paljon (= kiitos vapaaehtoisten), kaikki 800 arpaa tuli myytyä ja voitot tavoittivat...Lisää..

Kiitos Finn-Gravel Oy lahjoituksesta