Kauneimmat joululaulut Mallorcalla

05.12.13

Lauantaina 30.11.2013 laulettiin Palma de Mallorcalla Kauneimmat joululaulut ja pidettiin joulukirkko St. Andrew anglikaanikirkon tiloissa. Runsas joukko suomalaisia ja myös muutamia espanjalaisia ystäviä kokoontui laulamaan...Lisää..

Pyhiinvaellusryhmän päivävaellus Antequera-Cartaojal

25.11.13

Lauantaina 16.11.2013 Pacosintuvan pyhiinvaellusryhmä jatkoi Mozárabe reitin taivallusta kohti kohti Santiago de Compostelaa. Tällä kertaa vaellettiin Antequerasta Cartaojaliin, 12,5 km. Osa ryhmästä käveli reitin edestakaisin....Lisää..

Kaisa Salo, Ahti Räsänen ja Aurinkorannikon tuleva talvikanttori Rauno Myllylä.

Talvityöntekijät tulevat Aurinkorannikolle

04.10.13

Kanttorina aloittaa 16.10. Rauno Myllylä, joka on kuvassa oikealla Kaisa Salon ja Ahti Räsäsen kanssa. Kuva on otettu kesäseminaarissa, jonka Kirkkohallituksen ulkosuomalaistyön toimisto järjestää vuosittain ulkosuomalaistyössä...Lisää..

Torreviejan seurakunnan toimintapiirit alkavat

27.09.13

Torreviejan (Costa Blanca) seurakunnan toimintapiirit käynnistyvät syksyn alkaessa ja kiinnostuneet ovat tervetulleet mukaan! Lisätietoja seurakuntakodilta. Tietoa seurakunnan toimintapiireistä: Kirkkokuoro harjoittelee...Lisää..

"Kutsukoon tie sinua matkalle"-vaellus Malagassa 12.4.

16.04.13

"Kutsukoon tie sinua matkalle" Aurinkorannikon seurakunnan pyhiinvaellusryhmän toinen vaellus reitillä "Camino Mozarabe de Málaga" pe 12.4.Pari vuotta Pacosintuvalla kokoontunut pyhiinvaelluksesta...Lisää..

Omaishoitajat retkeilivät Malagassa

25.03.13