Papin palsta

Lyhyt oppimäärä

02.01.15

Monet lukijoista ovat kokeneet pitkäaikaisen sairauden vuosien, jopa vuosikymmenien ajan omassa elämässään. Työn puolesta olen kuunnellut ja elänyt mukana monia ihmisvaiheita ja elämän kipeitä käänteitä. Juuri siihen kohtaan...Lisää..


SOS

04.01.13

Viime vuoden loppupuolella oli jälleen pari dramaattista tilannetta täällä Aurinkorannikolla. Sukulaiset Suomessa eivät saaneet yhteyttää Espanjassa olevaan läheiseen ja totta kai huolestuivat hirvittävästi. Molemmilla kerroilla...Lisää..


Kesähäät

07.06.12

Mukavia ovat kesähäät niin Suomessa kuin Espanjassakin. Aurinkorannikolla vihitään vuosittain 35-50 pariskuntaa ja lisäksi talvikaudella vihkiminen on mahdollista myös Kanarian saarilla ja Costa Blancalla. Ihan keskellä talvea...Lisää..


Erikoinen ongelma

19.01.12

Syksyn aikana huomattiin, että meitä on paljon. Aurinkorannikon suomalaisväestön määrö on selvässä kasvussa, vaikka sitä onkin vaikea tilastojen voimalla osoittaa.Silmä sen näkee, ruuhkaa tuntuu olevan vähän joka paikassa....Lisää..


Pyhien luita

01.11.11

Juuri näihin aikoihin eletään pyhäinpäivää. Espanjassa se on aina ensimmäisenä päivänä marraskuuta, Suomessa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.Olet ehkä nähnyt kaupoissa tuotteita, joista tulee hiukan ihmeellinen olo....Lisää..


Vaikka tavallista yrittää priimaa tuloo

23.08.11

Eteläpohjalaisilla on itsetunto paikallaan.  Priimaa saimme  elokuisena viikonloppuna  Kirkon ulkosuomalaistyön kesäseminaarissa Seinäjoella. Suurkiitos Seinäjoen kaupungille ja seurakunnalle sekä...Lisää..


Espanjassa työskentelevät..

23.02.11

Suomen ev. lut. kirkon lähettämät ja Espanjassa työskentelevät papit, kanttorit ja puolisot oli kutsuttu koolle helmikuun alussa. Kokoonnuimme Madridissa parinkymmenen porukalla, mukana myös Leena Märsylä, joka työtämme...Lisää..


Uutiset 1 - 7. Yhteensä 27.
Alkuun < Edellinen 1-7 8-14 15-21 22-27 Seuraava > Loppuun