Papin palsta

Piispa vaihtuu

04.11.08

Espanjan katolisen kirkon Malagan piispa vaihtuu. Melkein 16 vuotta esipaimenena toiminut Antonio Dorado Soto jää eläkkeelle. Hän on jo 78-vuotias, joten vaihdos on ymmärrettävä. Suomalaisen seurakunnan osalta muistamme häntä...Lisää..

Neljä näkökulmaa yhteydestä

19.08.08

Pappilan parvekkeelta avautui illan hiljaisena hetkenä eteeni yht´äkkiä neljä näkökulmaa yhteydestä: pulu, satelliitti, Hallamaa ja seurakunta.Kaupunkipulu näyttää yöpyvän säännöllisesti 7. kerroksen risaisella parvekkeella...Lisää..

Sekoitus varhaisempaa vuosikertaa

14.06.08

"Lähtisitkö tuuraamaan Aurinkorannikolle käsillä olevassa papiston vaihtosaumassa?" " Mikä ettei, nyt se sopisi aikatauluihinkin." Niin oli Kirkkohallitus saanut vastauksen kysymykseensä ja meikäläinen...Lisää..

Vs.

07.06.08

Eräänä aamuna huomasin olevani vs. Se tapahtui silloin, kun Jasse-pappimme poistui maasta ja tajusin, että eräs vaihe seurakuntamme elämässä oli ohi. Ja vielä sekin, että minun pitäisi toimia viran sijaisena. Toivottavasti vs....Lisää..

Kaveria ei jätetä

07.05.08

Aurinkorannikon lauantai-ilta oli tuulinen ja sateinen. Järkyttävä onnettomuus teki siitä lohduttoman, elimme käsittämättömän järkytyksen ja surun keskellä.Seurakunnalle on tullut iso rooli kriisitilanteen sattuessa. Olemme...Lisää..

Pappina Aurinkorannikolla

07.04.08

Viisi ja puoli vuotta on kulunut epävarmoista ja usein pelonsekaisista "ensiaskeleistani" Aurinkorannikon pappina.  Kun tänään työkauteni päättyessä katselen taaksepäin, täyttyy mieleni nöyrällä ja syvällä...Lisää..

Käykäämme nyt Jerusalemiin

04.03.08

Ihminen on aina ollut vaeltava, liikkeellä oleva olento.  Erilaiset kansainvaellukset ovat ratkaisevalla tavalla muuttaneet ihmiskunnan historiaa ja antaneet sille oman leimansa. Ihminen on aina lähtenyt rasittaville ja...Lisää..