Papin palsta

Aktiivinen seurakunta

06.01.08

Jasse-papin kanssa istuttiin kolmena päivänä kolme tuntia rinnakkain, elettiin marraskuun viimeisiä päiviä. Aina vähän väliä juteltiin keskenämme ja ihasteltiin meidän upeaa työmaata. Meillä suomalaisilla on hieno seurakunta...Lisää..

Seimi merkkinä

03.12.07

Seimiasetelmat kuuluvat keskeisenä osana espanjalaiseen adventtiin ja joulun odotukseen. Suuria ja sangen näyttäviä seimiasetelmia, Belén (Betlehem), rakennetaan paitsi koteihin, kaikkiin kirkkoihin ja moniin julkisiin...Lisää..

Victoria del Sol

05.11.07

Joka ilta, kun tulen kotiin huomaan portin pielessä otsikon mukaisen nimen kakkosnumerolla varustettuna.Sattuu olemaan asuintaloni siis pappilan sekä Torrentuvan talon nimi, joka suomeksi on auringon voitto.Nautin omasta...Lisää..

Takaisin aurinkoon

04.10.07

Huomaan yllättäen istuvani Torremolinosissa kirjoittamassa juttua Jasse-papin palstalle. Minä, eläkeläinen. Sairauslomasijaisuuteni Aurinkorannikon seurakunnassa jatkuu ainakin lokakuun alkuun.Seisoin pitkään Seurakuntakodin...Lisää..

Helatorstai

05.05.07

Joitakin vuosia sitten helatorstaina TV:ssa lähetetyssä lastenohjelmassa ohjelman alussa nuori kuuluttajatyttönen kysyi ruudun ääreen maan eri puolilla kokoontuneilta lapsilta: Mitä helatorstai tarkoittaa?  Ja vastasi...Lisää..

Ei hän ole täällä

03.04.07

Suurten miesten haudoille viedään kukkia ja seppeleitä.  Vielä suurempien haudoille rakennetaan mausoleumeja ja muistomerkkejä.  Niissä käydään kunnioittamassa heidän muistoaan ja järjestetään juhlallisia...Lisää..

Alkuun < Edellinen 1-7 8-14 15-21 22-27 Seuraava > Loppuun