< Seurakunta valitsi uudet vastuuhenkilöt

Kahvikonsertti ihastutti torreviejalaisia

18.11.2014

Juhani ja Riitta Huovila (oik.) kukittivat kanttori Heikki Seppäsen (vas.) ja Terttu Nivalan.

Syksyllä Costa Blancan ev.lut. seurakunnassa aloittanut kanttori Heikki Seppänen ja Torreviejassa yli 10 vuotta talvikautensa viettänyt Terttu Nivala ihastuttivat yhteisellä kahvikonsertillaan seurakuntakodissa 17. marraskuuta.

Pienellä harjoituksella kokeneet musikantit tarjosivat nautittavan koosteen Oskar Merikannon, Franz Lehárin ja Heinrich Steckerin suosikkisävellyksistä.

Erityistä ihastusta tuntien ja tuplaesitystä vaatien salintäyteinen yleisö kuunteli duettona kanttorin ja solistin yhteisesitystä Merikannon klassikosta ”Oi kiitos sa Luojani armollinen”.

Seurakunnan kiitoksena konsertista talvipappipariskunta Juhani ja Riitta Huovila ilahduttivat taiteilijoita kukkasin.

Tulevalla talvikaudella on luvassa kuorovierailuja mm. Helsingistä ja Tukholmasta. Huippusolisteina kuullaan mm. Esa Ruuttusta ja Tuomas Katajalaa.

Kanttori-urkuri Heikki Seppänen järjestää oman urkukonsertin katolisessa pääkirkossa ke 26.11. klo 20.30. Keräysvaroilla saatuihin kuoriurkuihin on hankittu lisäkaiuttimia, joten luvassa on luvassa on upea kirkkomusiikki-ilta akustiikaltaan loistavassa salissa.

Uutta toimintaa

Talvipappi Juhani Huovilan aloitettua uutena työntekijänä Costa Blancan seurakunnassa on aloitettu uutta toimintaakin.

Miesten juttutupa on saanut hyvät lähtöeväät ja perhekerhossa pohditaan seudulla asuvien suomalaisperheiden ajankohtaisasioita.