< Piispallinen vierailu reformaation juhlavuoden merkeissä

Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro vieraili Torreviejassa

25.03.2017

Kuva: Voitto Korhonen

Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro Espoosta vieraili Costa Blancan suomalaisessa seurakunnassa Torreviejassa 3.-6. maaliskuuta.

Kuoro lauloi seurakunnan messussa Inmaculada Concepción -kirkossa lauantaina 4.3. ja antoi oman konsertin samassa paikassa sunnuntaina 5.3. kanttori Kullervo Latvasen johtamana.

Ohjelma koostui vanhoista, rakkaista lauluista ja suosituista uusista hengellisistä sävelmistä. Konsertissa saatiin kuulla myös tuttuja isänmaallisia lauluja sekä soolo- ja duettoesityksiä, joita säesti taitavasti Tuula Kilpeläinen.

Kuoro on julkaissut useita levyjä ja sen ohjelmistoon kuuluu myös suuria kirkkomusiikkiteoksia.

Konserttivieraat olivat tyytyväisiä ja palkitsivat korkeatasoiset esitykset runsain aplodein.