< Costa Blancan ex-talvipappi Erkki Ranta on kuollut

01.10.2016

Nyt valitsijayhdistyksiä perustamaan!

SEURAKUNTAVAALIT COSTA BLANCAN EV.LUT SEURAKUNNASSA 26.11.2016

Seurakuntaneuvosto kaudelle 2017-2019 valitaan messun jälkeen lauantaina 26.11.2016. Neuvostoon valitaan kuusi varsinaista ja kaksi varajäsentä.

Äänioikeutettuja ovat 16 vuotta täyttäneet konfirmoidut Suomen ev.lut. kirkon jäsenet, jotka ovat asuneet viimeisen vuoden aikana vähintään kolme kuukautta Torreviejassa tai muualla Costa Blancan alueella.

Ehdokkaaksi voivat asettua 18 vuotta täyttäneet konfirmoidut Suomen ev. lut . kirkon jäsenet, jotka ovat asuneet viimeisen vuoden aikana vähintään kolme kuukautta Costa Blancan alueella.

VALITSIJAYHDISTYS ASETTAA EHDOKKAAN

Vähintään viisi äänioikeutettua henkilöä voi perustaa valitsijayhdistyksen ja asettaa yhden tai useampia ehdokkaita vaaliin. Yksi valitsijayhdistyksen jäsenistä toimii yhdistyksen asiamiehenä.

Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirjoja, ehdokkaan suostumus- ja vakuutuskaavakkeita sekä asiamiehen vakuutuskaavakkeita saa seurakuntakodilta (osoite Calle Maldonado 2) 17.10. lähtien.

Vaalijärjestelmä on uusi ja samanlainen kuin Suomessa. Myös muissa turistiseurakunnissa Espanjassa käytetään samaa vaalimenettelyä.

EHDOLASLISTAT VALMIIKSI VIIMEISTÄÄN 7.11.

Nyt on aika ryhtyä rohkeasti miettimään valitsijayhdistyksen perustamista ja ehdokkaita kolmeksi vuodeksi vaikuttamaan. Vilkkaasti toimiva seurakuntamme tarvitsee vapaaehtoisten työntekijöiden lisäksi hyviä ja luotettavia luottamushenkilöitä.

Ehdotukset on toimitettava seurakuntakodin toimistoon vaalilautakunnalle viimeistään maanantaina 7.11, jotta vaalilautakunta voi julkistaa ehdokkaat kaksi viikkoa ennen vaalikokousta.

Lisäksi on syytä varata kalenteriin aika lauantaiksi 26. marraskuuta, jolloin kirkkokahvien jälkeen iltapäivällä on seurakuntaneuvoston vaalikokous.