< Seurakuntavaalit marraskuussa Costa Blancalla

Seurakuntavaalit messun jälkeen 26.11. klo 13-14

14.11.2016

Yksitoista henkilöä viidellä eri listalla on ehdokkaina Costa Blancan suomalaisen ev.lut. seurakunnan seurakuntaneuvoston vaaleissa lauantaina 26. marraskuuta klo 12 alkavan messun jälkeen.

Koska seurakuntakoti on osoittautunut liian ahtaaksi vaalien järjestämiseen, on vaalilautakunta saanut luvan messupaikkana olevan katolisen kirkon takana sijaitsevan katolisen seurakuntakodin käyttämiseen vaalipäivänä klo 13-14. Osoite on Calle Maestro Vallejos 11 ja sinne on esteetön pääsy.

Seurakuntaneuvostoon valitaan kolmivuotiskaudeksi 2017 – 2019 kuusi varsinaista ja kaksi varajäsentä.

Nykyiseen neuvostoon kuuluvat Kari Winberg (pj), Eeva-Liisa Blinnikka (varapj), Pirjo Mattsson, Esa Peltonen, Voitto Korhonen ja Soile Salo sekä varalla Tarja Karjalainen ja Sanna Mehto.

Neuvoston sihteerinä on turistipappi Juhani Huovila ja työntekijäjäsenenä kanttori Martti Kilpeläinen.

Vain yhtä ehdokasta voi äänestää.

Äänioikeus on Suomen ev.lut. kirkon jäsenillä, jotka ovat kokouspäivään mennessä täyttäneet 16 vuotta ja jotka ovat kokousta edeltäneen vuoden aikana asuneet vähintään kolme kuukautta Costa Blancan alueella.

Kullakin äänestäjällä on käytettävissään yksi ääni. Äänestyslippuun merkitään vain kunkin ehdokkaan oma numero, joka mainitaan ehdokkaan nimen edessä.

Ehdokasnumerot 2-12

L i s t a  I

2 Kari Winberg, 3 Pirjo Mattsson

L i s t a  II

4 Satu Mäkitalo, 5 Sinikka Liedes, 6 Sanna Mehto, 7 Terttu Uutela, 8 Seppo Hietala

L i s t a  III

9 Aulikki Mäkinen

L i s t a  IV

10 Sinikka Halttunen-Havulinna

L i s t a  V

11 Voitto Korhonen, 12 Paula Kaikkonen

Vaalitulos selville syyskokouksessa

Vaalitulos julkistetaan ev. lut. seurakunnan omassa seurakuntakodissa vaalien jälkeen pidettävässä syyskokouksessa, jossa on myös kahvitarjoilu. Osoite kirkon takana naapurissa on Calle Maldonado 2, 1. krs.